You gotta love Swaziland!!
Jan 20, 2008
Apr 13, 2008
Hallo allemaal,
3 dagen niet meer kunnen schrijven doordat we in Swaziland hebben gezetten, een klein landje dat volledig in Zuid-Afrika ligt. Hier hebben we in Sanzela B/P gelogeerd.
You gotta love Swaziland!! Swaziland verschilt echt dag en nacht met Zuid-Afrika maar is echt heel mooi en de mensen zijn allemaal even vriendelijk! Onze backpackers viel ook heel goed mee. Aan de rand van een natuurgebied. 'S Morgens kwamen de struisvogels aan het water van het zwembad drinken! Wel verschieten de eerste keer.
We hebben veel opgetrokken met een koppel Canadezen en een Duitser. Samen zijn we naar het Cultural Center geweest waar we een optreden hebben bijgewoond van traditionele dansers en een authentiek dorp hebben bezocht. wordt vervolgd nu eerst uit eten met ander Belgen...
Vervolg:
Ook een belangrijke les geleerd... in Afrika 10min = 2 uur :-) btw over leren gesproken een vraagje: "groeien ananassen in bomen of in de grond?" Denk hier maar eens over na he antwoord volgt later. In Swasiland hadden ze ook een grote craftmarket overal moet je binnengaan man man dat heeft een halve middag in beslag genomen, maar wel leuk en heb al mooie souvenirs! Tenminste als ze het overleven, want 1 ding is al gesneuveld :-s
'S Avond hebben we lekker gezellig bij het kampvuur gezeten met een glaasje wijn.
Vervolg: