I argentinsk selskab :)

Trip Start Oct 14, 2009
Trip End Dec 21, 2009

Flag of Argentina  , Distrito Federal,
Tuesday, October 27, 2009

Har oplevet saa meget og moedt saa mange mennesker de sidste dage, at jeg slet ikke ved, hvor jeg skal begynde!!

Jeg skiftede jo hostel sidste torsdag, og det nye har vaeret alletiders. Lidt stoerre, lidt flere mennesker og mere liv.. Har siden sidst jeg skrev vaeret i kvarteret "La Boca", som faktisk er grunden til, at jeg tog hertil, og det levede - paa trods af alle turisterne, - op til forventningerne. Et lille fint kvarter med flotte pastelfarvede facader. Faktisk er det det mest berygtede kvarter i BA, saa man maa ikke bevaege sig uden for turistomraadet, - men meget spaendende at koere gennem med bussen.

Soendag stod den i fodboldens tegn! Billetterne var faktisk udsolgte, men nogle flinke mennesker paa mit hostel fik skaffet mig en ekstra billet til den guidede tur med 15 andre fra mit hostel. Og hvilken oplevelse!!! Det var aarets kamp mellem rivalerne La Boca og River, og aabenbart en af de kampe i verden man boer have set :) Argentinske fans er i den grad indbegrebet af aegte fans og der var vild fed stemning, har aldrig oplevet noget lignende i et vaeld af konfetti, bannere, sange, romerlys osv...

Aftenerne og et par af dagene har jeg tilbragt i selskab med andre fra mit hostel: Canada, New York, Finland og England.. I gaar aftes var vi fire afsted til "Boca Tango", - et aegte tangoshow skal man jo have set, og jeg kan helt klart anbefale det.. Der var baade sang, teater og dans.

I morgen smutter jeg til Uruguay med en engelsk pige, Cathrine, og regner med at tilbringe resten af ugen der. Glaeder mig helt vildt :) Vi tager faergen 3 timer fra BA til Colonia i morgen 9.30 og derfra bussen videre til Montevideo og op langs kysten.

I dag har jeg stiftet bekendtskab med de lokale.. Har endelig faaet koebt mig en akvarelblok og satte mig i dag ved Plaza Dorrigo i San Telmo for at fange lidt af stemningen der.. Fik selskab af en ung fyr, der er foedt og opvokset i BA og som saelger smykker paa markedet, og tog med ham ud at koebe smykkematerialer. Saa nu ved jeg, hvor jeg skal handle billigt foer jeg tager tilbage til Dk! Han har boet et aar i Tyskland, saa det har vaeret en dag med et miks af spansk, engelsk og tysk og jeg har faaet min foerste argentinske ven:)

Om en halv time skal jeg moedes med Cathrine, og saa skal vi ud at spise argentinsk steak! Faktisk har jeg endnu ikke faeet en rigtig steak, men der har ikke vaeret en dag, hvor jeg ikke har spist koed! Empanades er det nye hit - en form for lille indbagt pizza til ca 3 kroner og saelges paa hvert et gadehjoerne..
Buenos Aires hotels