Nairobbery
Jul 12, 2011
Nov 15, 2011
Milimani Backpackers
Efter foedselsdag i Jinja, slappede vi af en hel dag hvor vi nyd udsigten fra vores terrasse ud over nilen og traererne omkring.
Efter vores skodbus (Arusha-Mwanza) goer vi et stort nummer ud af at proeve at finde den bedste bus. Vores bus til Nairobi var en vinder. Man kunne laegge saederne meget ned, der var en fodskammel og masser af benplads (Ja, Maltes ben kunne til en forandring vaere der, skoent for os begge) Vejen var dog skod, med mange huller og vejarbejde der gav omveje gennem bjerge. Kun to timer forsinket kom vi til Nairobi.
Her har vi brugt dagen ude i byen. Forst i et indkoebscenter (der igen havde rugbroed og cafe-stemning) og senere i City Center. Vi fik kobt et par bukser til Sandra, da hun ikke har haft nogle siden vulkanen der rev numsen i stykker. En oste- og choolade kage skulle ogsaa til.
Paa gaden var der en mand der kom hen og gav haand, ikke usaedvanligt da mange gadesaelgere starter saadan, det maerkelige var at han kun sagde hej og derefter gik videre. Det naeste stykke tid var han omkring os, og vi var lidt opmaerksome paa hvad han dog ville, men han gjorde intet. Nairobi er kendt for en horde af kriminalitet og skumle typer, men vi synes byen var fin, og det var den foerste storby med brede fortorv og skyskrabere vi har vaeret i.
I morgen tager vi til Mombasa ved kysten og haaber paa lidt sol og laekker strand.