Weer thuis.
May 17, 2011
Jul 28, 2011
Weer naar huis.
Maandag 25 juli: Lekker lang in bed blijven liggen, beetje gelezen, sudoku puzzeltjes gemaakt en s' avonds na het buffet nog een film gekeken want wat moet je anders doen met alleen maar water om je heen. Om 22.30 uur lagen we al weer in bed want we moesten er om 04.00 uur weer uit.
Dinsdag 26 juli: We werden om 03.30 uur gewekt door het speakersysteem dat we eerder zouden aankomen en dat we dus al om 04.30 uur de kamer moesten verlaten. De ferry zou dan om 06.30 uur aankomen en in die tussentijd konden wij in de gemeenschappelijke ruimtes wachten. Gelukkig ging het cardeck al wel even open zodat we onze bagage reeds in de camper konden zetten. Vervolgens hebben we nog lekker 2 uur in de pantry zitten babbelen met de Nederlanders die ons op het juiste tijdstip van vertrek hadden gewezen. Om 07.00 uur reden we van de ferry af richting huis maar na 2 uur begon het toch al wel erg mooi weer te worden en besloten we om nog maar even naar de kust te rijden. We hebben in Århus nog 3 uur aan het strand gestaan en zijn vervolgens naar de jachthaven in Fredericia gereden waar we de nacht hebben doorgebracht.
Woensdag 27 juli: Om 10.00 uur met nog steeds mooi weer vertrokken richting Breda waar we om 20.00 uur arriveerde. Gelukkig weer heelhuids aangekomen. Even de auto opzij zetten zodat de camper weer de tuin in kan maar helaas na 10 weken stilstand heeft de accu het begeven dus maar ff duwen dan. Dat probleem lossen we morgen wel weer op want daar heb ik nu even geen zin meer in.
Afsluitend:
We hebben ondanks de soms slechte weersomstandigheden toch een geweldige reis gehad. IJsland heeft ons hart gestolen; schitterende natuur, heel veel vogels en een land waar je nog echt ergens helemaal alleen kunt zijn.
We hopen dat jullie door de verhalen en de foto’s ook een beetje hebben meegekregen van IJsland. Ik begrijp dat niet iedereen deze reis snel zal maken maar mocht je interesse hebben en meer willen weten neem dan gerust contact met ons op.
Bij dezen willen we ook iedereen bedanken voor de reacties op onze verhalen want wij vonden het heel leuk om die te lezen en misschien tot de volgende reisblog.
Groetjes van 2_Travellers
Afsluitend:
Groetjes van 2_Travellers

Welkom thuis! Leuk om jullie zo te volgen. Hopelijk kan ik volgend jaar weer eens naar IJsland. De winter en de herfst staan nog op mijn verlanglijstje.
Het was leuk om mee te genieten via jullie weblog! Een eerste kort live verslagje heb ik reeds gehad en de uitgebreidere zullen allicht ook nog eens volgen. Ik ben blij dat jullie nu weer thuis zijn! :-)
Hay 2travellers!!!
Welkom thuis in het vertrouwde Nederland. Wij hebben ook verschrikkellijk genoten van jullie verslagen en al de reacties van jullie volgers!!
We contacten snel.
Groetjes Wicher & Bethy
Goed om te lezen dat jullie weer gezond terug zijn.
Het zal even wennen zijn maar thuis is het ook leuk.!?
Welkom thuis en bedankt dat we een beetje mee mochten kijken.
Groeten Theo en Zus
Zeker leuk om juliie avonturen te lezen, en fijn te weten dat jullie weer goed zijn aangekomen in Nederland.
Ik sluit me helemaal aan bij de vorige sprekers. Welkom in dit "natte" Nederland. Maar jullie hebben de afgelopen maanden ook wel het e.e.a. naar beneden zien komen. Wat is alles dan mooi en groot in je huis. Tenminste zo ervaren zo wij dat als we een paar maanden met de camper hebben rondgetrokken. Hardstikke bedankt dat jullie ons hebben laten meegenieten van al het moois dat jullie hebben gezien en hebben meegemaakt en niet te vergeten de super mooie foto's. Die wil ik nog wel eens in het echt zien. Misschien op de reunie? Tot ziens
de interesse is ijsland was al een tijdje aanwezig, maar door jullie verhalen en foto´s hebben we besloten om volgend jaar zelf af te reizen. vermoedelijk in juli. niet zoals jullie gedaan hebben, dat is mij te uitdagend. dus een georganiseerde reis van circa 10 dagen zit in de planning.
bedankt dat we over jullie schouders mee mochten kijken en genieten
irmy en rene
He makkers. Goed te lezen dat jullie weer veilig thuis zijn.
Inderdaad een indrukkendewekkende reis die ze niet meer afpakken.
Mooie verhalen en foto's.
Groetjes
natuurlijk welkom thuis en nu maar uitrusten van al die kilometers lopen heb je die al eens op geteld bij elkaar alleen dat vind ik al een hele prestatie en bedankt voor het mee genieten je hebt het erg beeldend geschreven en de foto,s prachtig en verwacht volgend jaar weer een verslag hoor doeiiiiiiii jongens geniet nu maar weer even van de kleinkinderen groetjes
Goh wat is dat snel gegaan, maar wat een belevenis!!
Jullie maken er wel een gewoonte van om jullie verblijf op IJsland abrupt af te breken, maar dit keer was de aanleiding gelukkig een glimlach waard.
Nu lekker aan de slag met die geweldige foto's en het oppoetsen van alle stenen die Anneke ongetwijfeld heeft meegesleept!
Zo, wat een geweldige ervaring moet dit geweest zijn! Prachtige foto's. Bedankt dat wij het online mochten volgen!