Donderdag 7 augustus
Jul 08, 2003
Aug 07, 2003
Donderdag 7 augustus
Snikheet, dus vandaag maar weer een kort stukje rijden. Hopelijk halen we Würzburg voor het al te warm wordt. Dat lukt. Om halftwaalf staan we op een compleet verdord grasveldje, met gelukkig hoge bomen er omheen: schaduw! Het is echt verzengend heet, wij doen dus niets en hangen amechtig in de schaduw. Tussen vijf en zes wordt het feest: de camping stroomt vol met voornamelijk caravans: dodelijk vermoeide echtparen met jengelende kinderen kruipen uit hun spacewagons en installeren hun sleurhutten. Een enkele familie heeft een tent, de stakkers moeten dan ook nog luchtbedden opblazen. De kinderen worden steeds lastiger, de ouders steeds geïrriteerder, zalig! We genieten mateloos. Morgen staan we kwart voor zes op, we willen om zeven uur wegrijden. Als alles meezit zijn we dan rond lunchtijd bij het Ruhrgebied en ergens in de middag in Amsterdam.